Monday, June 1, 2009

Secret of my skin

HAHA hello peep.I nak story something dgn korangg rahsia kulit I.I knoe kulit i nie agak "gelap" so rmai org hina like said " weyh org minyk, baby black,itam and WATEVE" and yeahhh kenyakkn guy yg buat mcm tu kat I.I down when all guy said mcm tuh kt I.hmmm but diorg tak tahu special kulit I taw. HAHA tue lahh org melayu suke sgt hina2 org.ta reti nk cermin muke tu sendiri.HAHA

One dayy,miya and I jln2 kat KLCC yeahhhh KLCC oke! I mcm minat tgk dressup mat saleh nie so usya maut la kat die an HAHA tibe2 die perasan,I pon mngelabah maut ar tapi eceh buat muke ta bersala je.sempat lg pndang die tibe2 die pndang.Wahhh die follow aku! mak tlonggggg! I pon ape lagi bawa miya pecut la kn.HAHA miya dgn blurr tak tahu pape tu pon ikowt je aku.I pon turun tibe2 die usya I dr atas.Die nak g kat I but kwn die tarik blahhh.mak aihhhh kalo lah tibe2 dtg kat aku. mngkin pengsan aku kat situ. Dah la hensem! EEEE tggi plak tuh.wah! mmg fav aku la kn?HAHAAH

I blik dlm kul 6.30 mcm tue.mlm uh cite la kat fmily I everythinggg then my mom ckp
" abessss la,mat saleh mmg suke org kulit gelap cm kau.Okeyy lah tue" I jd gerun semacam auw? hahaha tup tup .. I bru perasan.Weyh Farisha!! ur pet grandpa pon mat saleh la bnggang! hahahaha wahhh cmne nie. I takowt.HAHAHA mat saleh nie da ar tggi smcm. Jln dgn diorg mcm jln dgn raksasa.HAHA

haaaaaaa ade lagi,I ingt lagi time uh ade fmily day kat Port Dickson.timeee tuh I tggu my mom tuka bju kat luar hmmm time tu ta slah umur I bru 12 tahun.Ada mamat nie nan ayah die.uhhh comel sialll. muke cm jonas brother.dgn rambut,dressup,tggi and and muke die yg jambu.bibir die PINK seyhhh OMG! miss die doe.smpi skrg ta lupe die.time uh I pndang die coz dlm kpala otak pk hmm"knape la mat saleh nie tggi smccm" time uh I pndang je auw.ta psn lak die pon pndang I.I ngah pk2 an.Tibe2 die cuit2 mata die.OMG! he's like me.OMG! I LOVE YOU!! hahaha but disbbkn time uh kecik lg. I pecut plok my dad and ta pndang die lgsung just jeling2 uh ade ar HAHA die pndang je buat muke seposen. alahaiii mnyesal lak an wat die cmtu. ERGGGG miss giler that guy OMG!

so kpd people yg suke ktuk2 org kulit gelap! HELLO ! tok2.kulit gelap oke dr ada bijih timah or senang ckp pimples cm koranggg uh! kiteorg itam lawa. koranggg? ada kawah EEEEEEE geli2
so pleaseeeeee Cermin diri.jgn smpi I beli cermin kat kedai RM2 bg kt korangggg k? sekian.

3 comments:

  1. haha..
    weyh.
    xsmstinye bruk cm kite xde org suke..
    stiap mnusia ade klbhn n kkurangan ryte?
    ily!!

    ReplyDelete
  2. :D

    org minyak
    manede
    i dont see anything in ur skin
    by org dark dlm duni
    x semestinya we dont like them
    hati jgn gelap sudah
    smile alwies:)

    ReplyDelete