Tuesday, June 16, 2009

miss asyrafunissa



miss asyrafunissa is my beloved cousin.she is sixteen years old.she was born on 13 april just like me :Pp we have many same things in our life.hehe she so kind,sweet,lovely,naughty and all.sometime she can change her attitude.sounds DANGEROUS! gah gah :)) die seorang yg simple but sgt2 cute coz ketinggian yang rendah berbanding saya yang muda setahun darinya CEEWAH! when she got probb she will call me and story everything.EVERYTHING? I dont think so.. BAHAHA heyyy boyss out there ? BACK OFF and all bitchyy2 out there please dont said she bitch because she's not!and please dont plastik2 with us.Kiteorangg tak suke muke2 plastik. depan laen blakang laen.WATAFAK? kiteorangg sedar kiteorang ta SEHEBAT lu so jangan nk gelabahh ktuk2 orang EERRRGGG cam tade life doe.yeahhh well kiteorang mmpunyai masalah yang same cm OUH LELAKI' hahaha lelaki nie suke saketkan kiteorang.penattt doe.kiteorang taw kiteorang ta cantik mane so tapayah lah nak maen kan kiteorang cam barang tak berharga. sedihhh la :'[ we are not ur BARBIE doll oke!hmmm die nie agak sexy so please jangan la ambil kesempatan.I ta suke la. HAHAHA even tetek die kecil pon jangan taw. BAHAHA tapi sekrang tetek dah besa bhai PEKK makin matang la katekan hehe :Pp sha nk spend time dengan nissa. my life in your hand.sha bole mati sebab orang tetapi sha juga bole hidup sebab nissa.pleaseee ape-ape pon jadi. jangan tinggalkan sha.Sha sayang nissa je.Sha suke lepak-lepak dengan nissa sebab nissa giler2 cam sha.Nissa! even orang dumb kite cmne pon kite jgn mengalah.cayok2! jangan lemah sebab lelaki. jangan bodo sebab kawan yg menunjuk2kan kebaikannya.sha family nissa and nissa family sha. pape kite harungi bersama.sha sayang nissa.biar sha tade sesape janji ada nissa.Sha takan hidup sekarang kalo nisa tade :[ yeahh well korang nak jelez? jelez lahh ta heran BAHAHA kiteorang same2 sayang HAHAHA cm couple plakk. bwekk :Pp ape2 pon nissa tetap kembar sha yang hebattt mmmuax I love you so muchie <33>

1 comment:

  1. sah11
    sweet gle!
    thanks yaw..
    ily!

    ReplyDelete